NOAH halvårsmøde
Grafik: NOAH

Åbent hus til NOAHs halvårsmøde

Slutter
Stevns Naturcenter
Mandehoved 10, 4660 Store Heddinge
Tilmelding

Hvordan kan lokale grønne fællesskaber og NOAH arbejde sammen? 

Der er brug for hastige forandringer, når det kommer til den grønne omstilling i Danmark. Der er mange bud på, hvordan det skal se ud, og storindustrien står klar til at rulle ud med blandt andet gigantiske biogasanlæg, såkaldte naturgasledninger, ensartede og dyre byggeprojekter samt spritnye motorveje.

Som alternativ til denne udvikling, organiserer engagerede borgere sig landet over i grønne fællesskaber. Fællesskaber, der i langt højere grad kan imødekomme lokale bekymringer og sikre at retningen for den grønne omstilling kan bestemmes af de lokalsamfund, som nu engang skal leve side om side med de løsninger, der bliver vedtaget.

Program:

16.00: Beretninger fra lokale grupper

Deltagere i panelet: 

-Ilse Hein fra Jungshoved Miljøgruppe
-Ib Grønvaldt fra Sydstevns Energifællesskab
-Julie Stenderup fra Bevar Ådalen
-Emil Brix fra Miljøbevægelsen NOAH (moderator)

Er du med i en lokalgruppe og har lyst til at bidrage med et kort oplæg á ca. 10 minutters varighed så skriv til Mads på mads@noah.dk 

17.00: Panelsamtale og spørgsmål fra salen
Modereret samtale med de grupper der har holdt oplæg. Hvordan får vi de gode historier ud og hjælper andre med at organisere sig lokalt? Hvordan sikrer vi, at lokale grønne fællesskaber ikke bliver tromlet af større politiske agendaer? Kort sagt: hvordan kan vi hjælpe hinanden med at få den forandring vi ønsker? 

18.00: Aftensmad og hygge

Tilmelding

Navn

Støt NOAH

Din støtte er altafgørende for, at vi kan levere et stykke arbejde, der gør en forskel

Ved at støtte NOAH bidrager du til kampen for en retfærdig, bæredygtig og solidarisk verden. Din støtte betyder, at vi kan arbejde uafhængigt, opnå større indflydelse og organisere flere kloden rundt.

Du kan nemt oprette en fast støtte via betalingsservice.

Eller du kan fx støtte via MobilePay eller bank. Hvis du opgiver dit cpr.nr. ved indbetalingen er din gave fradragsberettiget (op til kr. 17.000 i 2021). Tusind tak!