CSA
CSA nytårsforsæt

CSA - Det perfekte nytårsforsæt!

Slutter
NOAH Friends of the Earth Denmark
Studiestræde 24, 2. sal

Kom med til lancering af vores CSA hjemmeside, og vær med til at diskutere, hvordan EU kan hjælpe omstillingen til økologisk og sund mad gennem den fælleseuropæiske landbrugstøtte. CSA står for Community Supported Agriculture, og det er en måde, hvorpå man kan skabe direkte forbindelser mellem bønder og kunder. Med CSA kan vi hjælpe små bønder og dele ansvaret i forhold til den klima-, miljø- og biodiversitetskrise, vi står i.

Men individuelt at tage ansvar er ikke nok. Det kræver også politiske og økonomiske ændringer. Derfor vil vi gerne skrive et brev til EU for at spørge politikerne, om de vil hjælpe os i den omstilling, vi så brændende har brug for.

Læs mere om CSA og om, hvordan du kan være en del af en bæredygtig madproduktion på vores nye hjemmeside snart.

Støt NOAH

Din støtte er altafgørende for, at vi kan levere et stykke arbejde, der gør en forskel

Ved at støtte NOAH bidrager du til kampen for en retfærdig, bæredygtig og solidarisk verden. Din støtte betyder, at vi kan arbejde uafhængigt, opnå større indflydelse og organisere flere kloden rundt.

Du kan nemt oprette en fast støtte via betalingsservice.

Eller du kan fx støtte via MobilePay eller bank. Hvis du opgiver dit cpr.nr. ved indbetalingen er din gave fradragsberettiget (op til kr. 17.000 i 2021). Tusind tak!