Event cover
Grafik af Frederikke Becher

Miljø & Mad #9: I frontlinjen mod det industrielle landbrug

Slutter
NOAH's sekretariat
Studiestræde 24
Tilmelding

Kom indenfor når Miljøbevægelsen NOAH igen inviterer til Miljø & Mad - vores tilbagevendende koncept hvor du får et miljøpolitisk oplæg samt et økologisk og plantebaseret måltid mad, og blot donerer det du har mulighed for. 

I den niende omgang af Miljø & Mad sætter vi spot på de nogle af de mennesker i det globale syd og herhjemme, der er tættest på konsekvenserne af det animalske industrielle landbrug og dets mange konsekvenser for mennesker og miljø. 

Vi har besøg af Inés Franceschelli og Ángel Tuninetti fra Heñoi - vores partnerorganisation i Paraguay, som vil fortælle om deres arbejde for frøsuverænitet og agroøkologi, i et land hvor produktion af soja til dyrefodder dominerer eksporten og brugen af landets areal. En sojaeksport som det industrielle landbrug i Danmark, i særlig grad benytter sig af. 

Du vil høre om Landsforeningen mod svinefabrikkers arbejde, der er en landsdækkende forening af små lokalt orienterede miljøforeninger, som har det tilfælles, at dets aktive bor tæt op af industriel griseproduktion, der dominerer brugen af land og forurener natur og miljø på et helt uholdbart niveau. Ligeledes er det mennesker, som oplever de sunhedsmæssige, sociale og økonomiske konsekvenser af at bo i disse områder - hvad end det er MRSA og luftforurening, dalende ejendomspriser samt affolkning. 

Kom og hør hvorfor disse mennesker har engageret sig i kampen for et andet landbrug, samt hvad det er for nogle landbrug og landområder, de forestiller sig skal være med til at genopbygge vores klode. 

Tilmelding

Navn

Støt NOAH

Din støtte er altafgørende for, at vi kan levere et stykke arbejde, der gør en forskel

Ved at støtte NOAH bidrager du til kampen for en retfærdig, bæredygtig og solidarisk verden. Din støtte betyder, at vi kan arbejde uafhængigt, opnå større indflydelse og organisere flere kloden rundt.

Du kan nemt oprette en fast støtte via betalingsservice.

Eller du kan fx støtte via MobilePay eller bank. Hvis du opgiver dit cpr.nr. ved indbetalingen er din gave fradragsberettiget (op til kr. 18.300 i 2024). Tusind tak!