collage
collage

Workshop og netværksmøde: Hvordan bliver bæredygtighed relevant og inspirerende for flere unge

Slutter
FGU Østerbro, kantinen i stueetagen
Farimagsgade 16B, 2100 Kbh. Ø
Tilmelding

Hvad kan kunst og kreativitet og blended learning i formidlingen af bæredygtighed til sårbare unge?

Hvis du ønsker at undersøge enhver kombinationen af disse aspekter: kunst og kreativitet - blended learning - bæredygtighedstemaer - sårbare unge så kom til workshop og samtalemiddag på FGU Østerbro.

På workshoppen fortæller vi om samarbejdet mellem FGU Østerbro og miljøorganisationen NOAH, og hvad det kan og kræver at arbejde med denne målgruppe - med kunst og kreativitet og med bæredygtighedstemaer.

Vi præsenterer vores håndbog med blended learning metoder, en e-platform for undervisere og en App for både undervisere og unge med øvelser, quizzes og et socialt forum.

Efter kl 18.00 serverer vi dejlig mad og inviterer til samtalesalon om, hvordan vi kan arbejde i krydsfeltet mellem bæredygtighed, kunst og sårbare unge og skabe nye samarbejder på tværs af organisationer.

I dette projekt "Youth in Transition" har seks organisationer fra Italien, Skotland, Østrig og Danmark brugt halvandet år på at undersøge, hvordan vi bedre kan nå ‘hard to reach youth’ og gøre bæredygtighed relevant og inspirerende gennem kunst og blended learning metoder.

Støttet af EU Erasmus+

Tilmelding

Kontaktoplysninger
Ønsker du at deltage i samtalemiddagen kl 18-19?
Ønsker du at modtage NOAHs nyhedsbrev?

Støt NOAH

Din støtte er altafgørende for, at vi kan levere et stykke arbejde, der gør en forskel

Ved at støtte NOAH bidrager du til kampen for en retfærdig, bæredygtig og solidarisk verden. Din støtte betyder, at vi kan arbejde uafhængigt, opnå større indflydelse og organisere flere kloden rundt.

Du kan nemt oprette en fast støtte via betalingsservice.

Eller du kan fx støtte via MobilePay eller bank. Hvis du opgiver dit cpr.nr. ved indbetalingen er din gave fradragsberettiget (op til kr. 18.300 i 2024). Tusind tak!