Slutter
Valbyparken

Institut for Evige Utopier besøger Ungdommens Folkemøde

En væv med genbrugsfibre og et pop-op telt draperet med frynser og folder af noget, der nærmer sig farven af den menneskelige hjerne, danner rammen om en diskussion om erhvervspolitik og visioner for fremtidens Europa med danske unge

Slutter
Klimatopmøde, Middelfart

Institut for Evige Utopier besøger Klimafolkemødet i Middelfart

En sanselig scenekunst-installation bestående af et pop-op telt draperet med frynser og folder af noget, der nærmer sig farven af den menneskelige hjerne, danner rammen for at diskutere visioner for fremtidens Europa med danske borgere.

Slutter
Allinge, Bornholm

NOAHs Institut for Evige Utopier besøger Folkemødet på Bornholm

Institut for Evige Utopier arbejder med at finde vidtrækkende løsningsforslag ved at opstille nye og overraskende betingelser for, hvordan vi opfatter virkeligheden. Vandet og vores landbrugsjord er det centrale og gennemstrømmende stof vi væver oplevelsen omkring.

Slutter
Holbæk Havn

NOAHs Institut for Evige Utopier besøger SKVULP-festivalen i Holbæk

​​​​​​​En sanselig scenekunst-installation bestående af et pop-op telt draperet med frynser og folder af noget der nærmer sig farven af den menneskelige hjerne danner rammen for at diskutere visioner for fremtidens Europa med danske borgere.

Slutter
Husmoderstranden, Hirtshals

NOAHs Institut for Evige Utopier besøger Naturmødet i Hirtshals

Oplev Institut for Evige Utopier på Naturmødet i Hirtshals. Instituttet blander kunst og miljøaktivisme, og sammen ændrer vi systemet.

Slutter
Webinar

Webinar: Utopien om arbejdstid

Spis din frokost i godt selskab samtidig med, at du får et lille indblik i, hvordan vi kan bruge utopier til at skabe en bedre verden!

Slutter
Webinar

Webinar: Introduktion til utopier

Spis din frokost i godt selskab samtidig med, at du får et lille indblik i, hvordan vi kan bruge utopier til at skabe en bedre verden!

Slutter
Middelfart Havn

Brodmann's Institut for Evige Utopier og Kystens Parlament i Middelfart

I efteråret 2021 besøger NOAH sammen med blandt andre landsforeningen Levende Hav en række danske havnebyer for at sætte fokus på havmiljøet i EU.

Tilmelding til institut for evige utopier