”Goddag, jeg ringer på vegne af NOAH”

NOAH foretager i øjeblikket opringninger til privatpersoner, der har været i kontakt med os gennem en eller flere af vores kampagner, indsamlinger, foredrag etc. Vi vil gerne sige tak for interessen og høre, om du har lyst til at hjælpe os i vores fremtidige arbejde ved at oprette en fast støtteaftale.

Din faste støtte giver os mulighed for langsigtet planlægning af vores arbejde for miljøretfærdighed i Danmark og i resten af verden.. 

NOAH samarbejder med All Ears. All Ears er en socialøkonomisk virksomhed, hvor de fleste medarbejdere har et synshandicap. Eventuelt overskud i virksomheden går til jobskabelse for mennesker med synshandicap, som ellers har svære betingelser på arbejdsmarkedet. 

De personer der ringer på vegne af NOAH er Frederik, Gökhan og Henrik. De vil gøre deres bedste for at give dig al relevant information, men kan ikke svare på alt.

Du er velkommen til at kontakte medlemsansvarlig Mads Kjærgaard Lange for uddybende information om vores arbejde, og hvis du har spørgsmål eller kommentarer til telemarketingindsatsen. Det kan du gøre på tlf. 35 36 12 12 eller på mads@noah.dk.

Betalingsservice og CPR-oplysninger

Hvis du har lyst til at støtte NOAHs arbejde med en støtteaftale, tilbyder vi dig at oprette en aftale på Betalingsservice med det samme. Det er let, foregår automatisk, og du slipper for at skulle indbetale et girokort hver måned over netbank eller på posthuset.

Vi vil derfor spørge dig om dit kontonummer og CPR-nummer. Det er helt ufarligt, og oplysningerne kan ikke misbruges. Alle oplysninger behandles fortroligt. Det er normal praksis at bede om kontooplysninger og cpr-nummer i telefonen for at tilmelde et støttemedlemskab til Betalingsservice – en praksis som mange humanitære organisationer i dag benytter. Ifølge Betalingsservice kan det ikke misbruges, når man opgiver personfølsomme oplysninger i telefonen.

Du kan også altid stoppe din støtteaftale gennem enten din bank eller ved henvendelse til NOAH, hvis du ikke længere ønsker at bidrage.

Hvis man ikke ønsker at opgive sine oplysninger over telefonen, så er det til hver en tid muligt at tilmelde sig som støtte på noah.dk/støt.

Læs pressemeddelelse om hvor sikkert det er at tilmelde sig som støtte fra Finansrådet, PBS og Indsamlingsorganisationernes Brancheorganisation her.

Vi følger naturligvis brancheforeningen Isobros indsamlingsetiske retningslinjer.